Batxillerat a distància

Novetats

Novetats2019-09-17T11:12:54+00:00

VACANCES ESCOLARS

«D’acord amb el calendari escolar establit per la Conselleria d’Educació, el qual s’ha de mantenir en aquest estat d’alarma, tots els centres educatius de la ciutat d’Alacant comencen les vacances escolars el dimecres 8 d’abril. L’activitat lectiva es reprendrà el dilluns 20, el dimarts 21 i el dimecres 22 d’abril.
Precisament per la situació de confinament en què ens trobem, malgrat que és un període no lectiu, el professorat de l’institut els recomanem que:
– l’alumnat hauria de conservar un horari diürn actiu, diferenciat d’un de nocturn de descans total.
– L’horari diürn hauria de contemplar distints  temps per a activitats de caràcter més lúdic i  de foment de la sociabilitat i la convivència (exercici físic, lectura, col·laboració i responsabilitat en les tasques de la casa,  manualitats, jocs didàctics…) i temps de relax.
Bones vacances de Pasqua amb molta salut.».
«Según el calendario escolar establecido por la Conselleria de Educación, que hay que mantener en este estado de alarma, todos los centros educativos de la ciudad de Alicante inician sus vacaciones escolares el miércoles 8 de abril. La actividad lectiva se retomará el lunes 20, el martes 21 y el miércoles 22 de abril.
Teniendo en cuenta la situación de confinamiento en el que nos encontramos, aunque es un período no lectivo, el profesorado del instituto les recomienda que:
– el alumnado debería conservar un horario diurno activo, que se diferencie del nocturno para el descanso total.
– El horario diurno debería contemplar distintos tiempos para actividades de carácter más lúdico y de fomento de la sociabilidad y la convivencia (ejercicio físico, lectura, colaboración y responsabilidad en las tareas del hogar, manualidades, juegos didácticos…) y tiempo de relax.
Felices vacaciones de Pascua con mucha salud.»
Marisa Tomás Roselló
Directora de l’IES F. FIGUERAS PACHECO.

7 abril 2020|

INFORMACIÓN SITUACIÓN DERIVADA DEL REAL DECRETO 463/2020 DEL ESTADO DE ALARMA POR EL COVID-19 SOBRE LOS ASPECTOS ADMINISTRATIVOS y EXÁMENES

INFORMACIÓN SITUACIÓN DERIVADA DEL REAL DECRETO 463/2020 DEL ESTADO DE ALARMA POR EL COVID-19 SOBRE LOS ASPECTOS ADMINISTRATIVOS y EXÁMENES

7 abril 2020|

NOU COMUNICAT

Seguint les instruccions del Secretari Autonòmic del 22 de març, els Centres Educatius ROMANDRAN TANCATS FINS A NOVES ORDES. PER TANT, NO HI HAURÀ NINGÚ QUE ATENGA EL TELÈFON. Els continuarem atenent telemàticament. Moltes gràcies per la seua col·laboració.

El 23 de març quedaran tancats tots els centres educatius fins a nova comunicació.

Siguiendo las instrucciones del Secretario Autonómico del 22 de marzo, los Centros Educativos PERMANECERÁN CERRADOS HASTA NUEVAS ÓRDENES. POR LO TANTO, NO HABRÁ NADIE QUE ATIENDA EL TELÉFONO. Les seguiremos atendiendo telemáticamente.
Muchas gracias por su colaboración.

El 23 de marzo quedarán cerrados todos los centros educativos hasta nueva comunicación.

23 marzo 2020|

NOTAS 2ª EVALUACIÓN

NOTAS 2ª EVALUACIÓN
Os recordamos que las notas de la 2ª Evaluación de ESO y BACHILLERATO PRESENCIAL (DIURNO Y NOCTURNO) y SEMIPRESENCIAL estarán disponibles en Ítaca A PARTIR DE MAÑANA, MIÉRCOLES (18 DE  MARZO) y las notas de la 2ª Evaluación de CICLOS FORMATIVOS (ESTUDIOS PRESENCIALES Y SEMIPRESENCIALES) A PARTIR DEL JUEVES, 19 DE MARZO.

17 marzo 2020|

NOU COMUNICAT

Seguint instruccions de la Conselleria, l’institut romandrà obert TELEFÒNICAMENT els dies lectius de 9 h A 13 h. A més de les vies telemàtiques que els indicàvem en el comunicat anterior, els atendrem als telèfons de l’institut (965 936 495) per a assumptes URGENTS.

17 marzo 2020|

COMUNICACIÓN AL ALUMNADO Y A LAS FAMILIAS CRISIS COVID 19

COMUNICACIÓN AL ALUMNADO Y A LAS FAMILIAS – CRISIS COVID 19

Estimadas alumnas y estimados alumnos,

Estimadas familias,

Como nuestras autoridades autonómicas y estatales han suspendido las clases presenciales y han ordenado el cierre de los centros educativos para evitar la expansión de la epidemia, la Dirección y todo el profesorado del IES Francisco Figueras Pacheco queremos manifestarles que seguiremos realizando nuestra labor profesional telemáticamente.

Así pues, las familias podrán contactar con el instituto o con un profesor determinado a través de las vías telemáticas siguientes:

– la web familia,

– la web o el facebook del centro,

– los cursos creados por el profesor/a en el moodle del instituto o en la plataforma aules.edu.gva.es,

– o el correo del instituto 03001908@gva.es

Nuestra intención es que el alumnado continúe con su formación a pesar de las circunstancias. No se han adelantado las vacaciones.  Hay que seguir trabajando: estudiar lo que haya indicado o indicará el profesorado y realizar las tareas encomendadas. El profesorado corregirá las actividades telemáticamente. Para ello, hay que enviarlas en el formato y a través de la vía que cada profesor o profesora establezca:

– el curso en el moodle del centro o en la plataforma aules.edu.gva.es o el aula virtual en los estudios semipresenciales;

– el correo electrónico laboral facilitado por cada profesor/a;

– la web familia de la Conselleria.

Sin duda, se aplazan o se suspenden los exámenes presenciales programados. Las notas de la segunda evaluación de ESO y Bachillerato presencial y semipresencial estarán disponibles en ITACA a partir del miércoles 18 de marzo y las de los Ciclos Formativos a partir del 19 de marzo.

Hasta nuevo aviso, les deseamos mucha salud.

La Dirección del IES Francisco Figueras Pacheco

 

15 marzo 2020|

SUSPENSIÓN DE LAS CLASES A PARTIR DEL LUNES, 16 DE MARZO.

Consellería de Educación comunicó ayer por la tarde la suspensión de las clases a partir del lunes, 16 de marzo. De momento, no podemos ofrecerles más información en relación con esta nueva situación. Pronto nos llegarán instrucciones más precisas y las pondremos a su disposición a través de la página web y del facebook.

13 marzo 2020|

XARRADES INFORMATIVES DE TOTS ELS GRAUS DE LA UMH (UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ)

         

Dijous, 12 de desembre, tot l’alumnat de 2n de Batxillerat va poder disfrutar de les xarrades informatives de tots els graus de la UMH. Activitat organitzada des de vicedirecció. Lloc: Sala d’Usos Múltiples del nostre IES. L’objectiu d’aquesta activitat és el de donar a conéixer l’estructura, funcionament, característiques i avantatges de la UMH, la seua oferta acadèmica, així com informació sobre el procediment d’accés en la mateixa, resolent els dubtes que els estudiants pogueren tindre sobre el món universitari, com a exàmens, convocatòries, beques, sistema d’estructuració en crèdits, tipus d’assignatures i pràctiques en empreses.
9 marzo 2020|

ACTIVITATS DE COHESIÓ DEL PROGRAMA TEI

     

Dimecres, 11 de desembre, tot l’alumnat de 1r i de 3r d’ESO va participar en la jornada de cohesió del programa TEI. L’alumnat de 1r del CFGS d’Animació Sociocultural del nostre Centre va organitzar, sota la direcció dels seus professors Pablo Domínguez, Fanny Piña i Vanesa Berna, una sessió de dues hores en què es van abordar els valors del TEI amb dinàmiques de grup. Moltes gràcies a tots per la seua dedicació, per les hores de preparació i pel magnífic treball que finalment van desenvolupar. I, gràcies a l’alumnat de l’ESO per col·laborar perquè les activitats es dugueren a terme de forma adequada i, sobretot, per saber valorar l’esforç que van realitzar els seus companys del CFGS d’Animació Sociocultural. Coordinadors del programa TEI: Elena Martínez i Marcos P. González.

             

9 marzo 2020|