L’alumnat de 4t d’ESO de Projecte Interdisciplinari ha fet un treball sobre científiques majoritàriament valencianes que ha sigut exposat en el nostre punt violeta i en  L’Espai Lector.
També la nostra bibliotecària, Guadalupe, ha confeccionat el marcapàgines d’aquest mes dedicat a la dona i a la xiqueta en la ciència.
El Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que se celebra cada any l’11 de febrer, va ser aprovat per l’Assemblea General de les Nacions Unides amb la finalitat d’aconseguir l’accés i la participació plena i equitativa en la ciència per a les dones i les xiquetes, i a més per a aconseguir la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones i les xiquetes. Aquest Dia és un recordatori que les dones i les xiquetes exerceixen un paper fonamental en les comunitats de ciència i tecnologia i que la seua participació ha d’enfortir-se. La celebració d’aquest dia està dirigida per la UNESCO i ONU-Dones, en col·laboració amb institucions i socis de la societat civil que promouen l’accés i la participació de dones i xiquetes en la ciència.

11 DE FEBRER DIA INTERNACIONAL DE LA XIQUETA I LA DONA EN LA CIÈNCIA