RESUM DE L’ESDEVENIMENT DEL PROJECTE «ES BUSQUEN GEGANTS» A VALÈNCIA.

Vídeo resum de l’esdeveniment : https://www.youtube.com/watch?v=YIedt9o83O0

Joves d’Alacant (entre ells, el nostre alumnat de 4t d’ESO) i Castelló exposen a autoritats polítiques les seues propostes a l’ajuntament de València. El seu objectiu: solucionar les més diverses problemàtiques socials.
Aquest esdeveniment té lloc en el marc del programa ‘Es Busquen Gegants’, dirigit a fomentar l’activisme en la joventut valenciana. Una iniciativa que és possible amb el suport de la Conselleria de Participació.
Coordinadora de l’activitat: Yolanda Sala; amb la col·laboració del professor Antonino Castañer (professor de Llengua i Literatura Castellana).
______________________________________________________________________________
RESUMEN DEL EVENTO DEL PROYECTO «SE BUSCAN GIGANTES» EN VALENCIA.
Jóvenes de Alicante (entre ellos nuestro alumnado de 4º de ESO) y Castellón exponen a autoridades políticas sus propuestas en el ayuntamiento de València. Su objetivo: solucionar las más diversas problemáticas sociales.
Este evento tiene lugar en el marco del programa ‘Se Buscan Gigantes’, dirigido a fomentar el activismo en la juventud valenciana. Una iniciativa que es posible con el apoyo de la Conselleria de Participación.
Coordinadora de la actividad: Yolanda Sala, con la colaboración del profesor Antonino Castañer (profesor de Lengua y Literatura Castellana).