ANIMACIÓ A LA LECTURA GRUP «Que viene el lobo».
El passat 9 de desembre, l’alumnat del cicle de TASOCT (Cicle Superior d’Animació Sociocultural i Turística) va participar en una xarrada sobre literatura infantil de la mà de César Martín i Pedro Fernández, especialistes en literatura infantil i juvenil pertanyents al grup «Que ve el llop».
Una activitat divertida a l’una que didàctica, en la qual l’alumnat de TASOCT ha pogut descobrir i experimentar amb diferents tècniques d’animació lectora.
Gràcies de part de tot l’equip del cicle de TASOCT, especialment a Puri Francés, companya encarregada d’organitzar l’activitat.
—————————————————–
ANIMACIÓN A LA LECTURA GRUPO «Que viene el lobo».
El pasado 9 de diciembre el alumnado del ciclo de TASOCT (Ciclo Superior de Animación Sociocultural y Turística) participó en una charla sobre literatura infantil de la mano de César Martín y Pedro Fernández, especialistas en literatura infantil y juvenil pertenecientes al grupo » Que viene el lobo».
Una actividad divertida a la par que didáctica, en la que el alumnado de TASOCT ha podido descubrir y experimentar con diferentes técnicas de animación lectora.
Gracias de parte de todo el equipo del ciclo de TASOCT, en especial a Puri Francés, compañera encargada de organizar la actividad.