FP Presencial

Novetats

Novetats2019-11-07T06:23:30+00:00

RECEPCIÓ ALUMNAT CICLES FORMATIUS SEMIPRESENCIALS (NOVA INFORMACIÓ)

TORN MATÍ: DIMARTS 17, 9.30H AULA D’USOS MÚLTIPLES
TORN VESPRADA: DIMARTS 17, 17.00H AULA D’USOS MÚLTIPLES

ALUMNAT DE PROJECTE I FCT: ELS TUTORS CONTACTARAN AMB VOSALTRES A TRAVÉS DE MOODLE.

VACANCES ESCOLARS

«D’acord amb el calendari escolar establit per la Conselleria d’Educació, el qual s’ha de mantenir en aquest estat d’alarma, tots els centres educatius de la ciutat d’Alacant comencen les vacances escolars el dimecres 8 d’abril. L’activitat lectiva es reprendrà el dilluns 20, el dimarts 21 i el dimecres 22 d’abril.
Precisament per la situació de confinament en què ens trobem, malgrat que és un període no lectiu, el professorat de l’institut els recomanem que:
– l’alumnat hauria de conservar un horari diürn actiu, diferenciat d’un de nocturn de descans total.
– L’horari diürn hauria de contemplar distints  temps per a activitats de caràcter més lúdic i  de foment de la sociabilitat i la convivència (exercici físic, lectura, col·laboració i responsabilitat en les tasques de la casa,  manualitats, jocs didàctics…) i temps de relax.
Bones vacances de Pasqua amb molta salut.».
«Según el calendario escolar establecido por la Conselleria de Educación, que hay que mantener en este estado de alarma, todos los centros educativos de la ciudad de Alicante inician sus vacaciones escolares el miércoles 8 de abril. La actividad lectiva se retomará el lunes 20, el martes 21 y el miércoles 22 de abril.
Teniendo en cuenta la situación de confinamiento en el que nos encontramos, aunque es un período no lectivo, el profesorado del instituto les recomienda que:
– el alumnado debería conservar un horario diurno activo, que se diferencie del nocturno para el descanso total.
– El horario diurno debería contemplar distintos tiempos para actividades de carácter más lúdico y de fomento de la sociabilidad y la convivencia (ejercicio físico, lectura, colaboración y responsabilidad en las tareas del hogar, manualidades, juegos didácticos…) y tiempo de relax.
Felices vacaciones de Pascua con mucha salud.»
Marisa Tomás Roselló
Directora de l’IES F. FIGUERAS PACHECO.

7 abril 2020|

INFORMACIÓN SITUACIÓN DERIVADA DEL REAL DECRETO 463/2020 DEL ESTADO DE ALARMA POR EL COVID-19 SOBRE LOS ASPECTOS ADMINISTRATIVOS y EXÁMENES

INFORMACIÓN SITUACIÓN DERIVADA DEL REAL DECRETO 463/2020 DEL ESTADO DE ALARMA POR EL COVID-19 SOBRE LOS ASPECTOS ADMINISTRATIVOS y EXÁMENES

7 abril 2020|

NOU COMUNICAT

Seguint les instruccions del Secretari Autonòmic del 22 de març, els Centres Educatius ROMANDRAN TANCATS FINS A NOVES ORDES. PER TANT, NO HI HAURÀ NINGÚ QUE ATENGA EL TELÈFON. Els continuarem atenent telemàticament. Moltes gràcies per la seua col·laboració.

El 23 de març quedaran tancats tots els centres educatius fins a nova comunicació.

Siguiendo las instrucciones del Secretario Autonómico del 22 de marzo, los Centros Educativos PERMANECERÁN CERRADOS HASTA NUEVAS ÓRDENES. POR LO TANTO, NO HABRÁ NADIE QUE ATIENDA EL TELÉFONO. Les seguiremos atendiendo telemáticamente.
Muchas gracias por su colaboración.

El 23 de marzo quedarán cerrados todos los centros educativos hasta nueva comunicación.

23 marzo 2020|

NOTAS 2ª EVALUACIÓN

NOTAS 2ª EVALUACIÓN
Os recordamos que las notas de la 2ª Evaluación de ESO y BACHILLERATO PRESENCIAL (DIURNO Y NOCTURNO) y SEMIPRESENCIAL estarán disponibles en Ítaca A PARTIR DE MAÑANA, MIÉRCOLES (18 DE  MARZO) y las notas de la 2ª Evaluación de CICLOS FORMATIVOS (ESTUDIOS PRESENCIALES Y SEMIPRESENCIALES) A PARTIR DEL JUEVES, 19 DE MARZO.

17 marzo 2020|

NOU COMUNICAT

Seguint instruccions de la Conselleria, l’institut romandrà obert TELEFÒNICAMENT els dies lectius de 9 h A 13 h. A més de les vies telemàtiques que els indicàvem en el comunicat anterior, els atendrem als telèfons de l’institut (965 936 495) per a assumptes URGENTS.

17 marzo 2020|

SUSPENSIÓN DE LAS CLASES A PARTIR DEL LUNES, 16 DE MARZO.

Consellería de Educación comunicó ayer por la tarde la suspensión de las clases a partir del lunes, 16 de marzo. De momento, no podemos ofrecerles más información en relación con esta nueva situación. Pronto nos llegarán instrucciones más precisas y las pondremos a su disposición a través de la página web y del facebook.

13 marzo 2020|

ACTIVITATS DE COHESIÓ DEL PROGRAMA TEI

     

Dimecres, 11 de desembre, tot l’alumnat de 1r i de 3r d’ESO va participar en la jornada de cohesió del programa TEI. L’alumnat de 1r del CFGS d’Animació Sociocultural del nostre Centre va organitzar, sota la direcció dels seus professors Pablo Domínguez, Fanny Piña i Vanesa Berna, una sessió de dues hores en què es van abordar els valors del TEI amb dinàmiques de grup. Moltes gràcies a tots per la seua dedicació, per les hores de preparació i pel magnífic treball que finalment van desenvolupar. I, gràcies a l’alumnat de l’ESO per col·laborar perquè les activitats es dugueren a terme de forma adequada i, sobretot, per saber valorar l’esforç que van realitzar els seus companys del CFGS d’Animació Sociocultural. Coordinadors del programa TEI: Elena Martínez i Marcos P. González.

             

9 marzo 2020|

ESCAPARATES COMERCIALES – ALUMNADO 1º FPB

 

         

 

El alumnado de 1º de FPB ha confeccionado escaparates navideños para promocionar artículos en la campaña de Navidad.
Se han confeccionado varios escaparates y de estos, en tres se han utilizado materiales reciclados, muñecos de Navidad con calcetines y arroz, árboles navideños con revistas y plantas del jardín del IES y todos los escaparates contienen productos de segunda mano. Se han reutilizado diversos materiales con el fin de que los trabajos sean sostenibles.
Coordinador de la actividad: David Navarro.
¡Enhorabuena!

   

9 marzo 2020|

PROJECTE: «PARLA’M BÉ» – «HÁBLAME BONITO»

Desde el IES Figueras Pacheco también nos unimos a la familia «Háblame Bonito» y comenzamos con los 21 días el  2 de marzo:
Aquí os dejamos nuestro vídeo de presentación:
https://www.youtube.com/watch?v=0Jq2MqzgXrc
Dicen que cuando hacemos algo durante 21 días seguidos se convierte en un hábito.
¿Y si intentamos «hablar bonito» entre nosotros durante ese tiempo?
Desde aquí animamos a las familias a participar en este proyecto.

Des de l’IES Figueras Pacheco també ens unim a la família Parla’m Bé i comencem amb els 21 dies el  2 de març.

Diuen que quan fem quelcom durant 21 dies seguits es convertix en un hàbit. I si intentem parlar bonic entre nosaltres durant aquest temps? Des d’ací animem les famílies a participar en aquest projecte.

EQUIP DE CONVIVÈNCIA

 

3 marzo 2020|

Conferencia: «La Revolución Digital: Tecnología y Personas»

El día 28 de noviembre de 2.019, el alumnado de 1º y 2º del CFGS de Marketing y Publicidad del I.E.S. Fco. Figueras Pacheco, ha asistido, acompañado de los profesores Cristina Sánchez y Fernando Martínez, a la conferencia: «La Revolución Digital: Tecnología y Personas», impartida por D. Eduardo Lazcano y organizada por Impulsalacant, Agencia Local de Desarrollo del Ayuntamiento de Alicante, junto con la colaboración de Jovempa.
Desde aquí, agradecemos a ambos organismos, la atención que han tenido con nosotros.

 

24 febrero 2020|