VISITA AL MERCAT CENTRAL I AL CENTRE 14 – 1r B DEL CICLE FORMATIU D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA. 9 de MARÇ.
L’encarregada de relacions públiques del Mercat Central va rebre al nostre alumnat de Dependència B en la Plaça de les Flors per a començar la xarrada sobre la història del Mercat, va visualitzar la placa commemorativa del bombardeig que va tindre lloc en el mercat durant la guerra civil i va visionar el rellotge que va quedar parat just a l’hora del mateix atac.
L’alumnat, després, va visitar els diferents llocs tradicionals i els nous i es va interessar per les etiquetes obligatòries de la carn i derivats; va comparar preus de fruites i verdures; va visitar la botiga de productes vegans, etc.
Després de la visita al Mercat Central, l’alumnat va posar rumb al Centre 14, de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament on a més de visitar l’exposició de les Cigarreres, va tindre una xarrada informativa sobre els diferents recursos als que pot accedir a través del Centre 14: Informació i ajuda per a trobar ocupació, sexòloga, psicòlogues, treball voluntari a l’estranger, rutes turístiques, muntanyisme, excursions, esports com vóley a la platja de Sant Joan, etc.
Coordinadores de l’activitat: Mª Luisa Díaz Sánchez i Paula Carrión.